Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya girişine yardımcı olacaktır.

Yangın kapısı müstacel çıkış sinein kullanılacaksa o zaman lüzumlu koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın derneşik testleri gestaltlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakalı tetkik ihya çaldatmaışmalarımız vardır. 

Binalarda sınırlı standartlarda nokta alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Her yangın merdiveninin her iki yerında korkuluk, hızmaşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa hariçya, haricen saksılamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtlı olarak birkaç farklı himaye seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin yönlü izin olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında bilirkişi ve başarılı kapı üreticileri ile çaldatmaışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların muktezi testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangına karşı güvende yaşamak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanoğluın emanet güvenliğini sağlamak amacıyla kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla cesaret teşkil etmekteyiz.

Müstacel çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme Yangın Kapısı Fiyatları mevla bir yapı elemanıdır.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Yangın Kapısı Infaz Amacı Yangın baplarının üretim amacı anatomi sağlığını koruyup yangın ve yaman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page